Федерација на фармерите на Република Македонија

 • Моја Земја март: ВИЛИЈАМОВКА ОД БОГДАНЦИ
 • Моја Земја март: КАЛЕМЕЊЕ НА КРАСТАВИЦИ
 • Моја Земја март: АРТИЧОКА - ЗЕЛЕНЧУК НА БОГОВИТЕ
 • Моја Земја март: ЈАГОДИ ВО БУРЕ
 • Моја Земја март: ИСХРАНА НА ТЕЛИЊА

Ставови и барања

pres- uo

Договорното производство, организираниот пласман, соработката со државните институции, банките и осигурителните компании се приоритети на кои ќе работи во наредниот период Федерацијата на фармерите на [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
kreditiranje_preporaki

На конференција ,,Кредитирање во земјоделството - состојби и перспективи" која беше организирана од страна на Федерацијата на фармери на Република Мак [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерацијата на фармерите на РМ го поздравува чекорот на Владата за започнувањето на исплатата на субвенциите за 2012 за растително и сточарско произв [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерацијата на фармерите на Република Македонија во вој период постојано ја пратеше ситуацијата со поплавите кои го зафатија струмичкиот регион. Фед [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
slika_mzsv

Претставници од Федерацијата на фармерите на РМ присуствуваа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство каде што се одржа состано [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Како Федерација на фармерите на Република Македонија во насока на објективно информирање на јавноста и нашите членови, а по повод вчерашните изјави од [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерацијата на фармерите на РМ ја поздравува одлуката на Владата со која го прифати Барањето на ФФРМ за продолжување на рокот за легализација на тра [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерација на фармерите на РМ ги поздравува пакет мерките на Владата за помош и поддршка на земјоделците оштетени од поплавите. ФФРМ изразува задоволс [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Претставници од Федерацијата на фармерите на РМ присуствуваше на средба со заменик министерот за земјоделство, Зоран Коњановски каде што се разговараш [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерација на фармерите на РМ повикува на смирување на тензиите пред Собранието бидејќи на ваков начин се прави штета на целокупниот развој на држават [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
jabolka

Федерацијата на фармерите на РМ побара од Министерството за земјоделство да се пролонгира рокот за аплицирање за мерката 1.9 Дополнителни директни пла [ … ]

AddThis Social Bookmark Button

Страница 1 од 5

Почеток
Пред
1

toka ime-09-2017-gusht-web

kalendar 2017 ffrm web

Најдобри во агрокомплексот

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Информации за профилот

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.98 MB
Application afterInitialise: 0.038 seconds, 8.43 MB
Application afterRoute: 0.052 seconds, 9.53 MB
Application afterDispatch: 0.065 seconds, 11.28 MB
Application afterRender: 0.144 seconds, 13.17 MB

Искористеност на меморија

13848784

28 запишани барања

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'tj8ikschsq6rs5r6hk4le4suu0'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1505904419' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'tj8ikschsq6rs5r6hk4le4suu0'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( 'tj8ikschsq6rs5r6hk4le4suu0','1505905319','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 8. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 9. SHOW TABLES
 10. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 1
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_to != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_to <= '2017-09-20 11:01:59'
 11. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 0
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_from != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_from <= '2017-09-20 11:01:59'
 12. SELECT *
    FROM jos_autotweet_automator
    WHERE id = 'automator'
 13. INSERT INTO `jos_rokuserstats` ( `user_id`,`ip`,`session_id`,`page`,`referrer` )
    VALUES ( '0','54.81.44.140','tj8ikschsq6rs5r6hk4le4suu0','/~ffrmorgm/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=46&Itemid=98','' )
 14. SHOW TABLES
 15. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 98)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 16. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 98 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 17. SELECT *
    FROM jos_banner
    WHERE showBanner = 1
    AND (imptotal = 0 OR impmade < imptotal)
    AND cid = 2
    AND catid = 13
    ORDER BY sticky DESC, ordering
    LIMIT 0, 30
 18. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 17
 19. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 40
 20. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 42
 21. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 43
 22. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 45
 23. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 41
 24. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 11
 25. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 19
 26. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 26
 27. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 16
 28. SHOW TABLES

0 legacy барања запишани

  Вчитани се јазичните податоци

  Непреведени знаци дијагностички

  Ништо

  Непреведени знаци дизајнерски

  Ништо