Федерација на фармерите на Република Македонија

 • Моја Земја март: ВИЛИЈАМОВКА ОД БОГДАНЦИ
 • Моја Земја март: КАЛЕМЕЊЕ НА КРАСТАВИЦИ
 • Моја Земја март: АРТИЧОКА - ЗЕЛЕНЧУК НА БОГОВИТЕ
 • Моја Земја март: ЈАГОДИ ВО БУРЕ
 • Моја Земја март: ИСХРАНА НА ТЕЛИЊА

Соопштенија

ffrm logo mk

Федерацијата на Фармери на Република Македонија (ФФРМ) е невладина и непрофитна организација која ги застапува земјоделците од сите региони на Македонија и сите земјоделски потсектори. ФФРМ има за цел [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
novisad4

Федерацијата на Фармерите на Република Македонија и оваа година организира посета на Интернационалниот Земјоделски Саем во Нови Сад, кој е еден од нај [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
nikola stamenov pretsedatel na ffrm 223x300

На првиот состанок Управниот одбор на Федерацијата на фармери на РМ со мнозинство гласови го избра Никола Стаменов за нов претседател на ФФРМ. Стамено [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
priracnik mladi farmeri mkd

Дигиталната библиотека на ФФРМ е збогатена со уште еден прирачник кој се однесува на земјоделското претприемништво и младите. Прирачникот е изработен [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
tutun 7 300x299

Околу 17 отсто помалку ќе тежи годинашната реколта тутун, но сите производители кои лани склучија договори за откуп, тоа ќе може да го сторат и во 201 [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
moja zemja mart 2014

Во мартовскиот број на единственото земјоделско списание „Моја земја" читателите може да прочитаат совети и новитети кои овозможуваат развој на земјод [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
maj moja zemja za web 03 Page 01

Правилно одгледување на краставици, снижување на температурата во пластениците,справување со нематодите, зеленчукот заштитник од плевели.

Ова се само [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrmmalo

На 23.04.2014 во Музејот на Македонската борба , Скопје ќе се одржи Редовното изборно собрание на Федерацијата на фармерите на РМ. Процесот на изборит [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
mz042014

Прикажување на технологија на производство на садници, како да се одбере семе за компир, предностите на мулчирањето, како да се направи вентилација и [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
Header invitation IPA v3

Федерацијата на Фармерите на РМ во рамки на проектот "Почувствувај го здравиот рурален живот" кој е финансиран од ИПА-програмата на ЕУ за прекуграни [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
Ljubica Dzonic 268x400

8-ми Март е меѓународниот ден на жената со кого се одбележува борбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност со мажите. Токму за [ … ]

AddThis Social Bookmark Button

Страница 1 од 19

Почеток
Пред
1

toka ime-09-2017-gusht-web

kalendar 2017 ffrm web

Најдобри во агрокомплексот

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Информации за профилот

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.98 MB
Application afterInitialise: 0.049 seconds, 8.43 MB
Application afterRoute: 0.062 seconds, 9.53 MB
Application afterDispatch: 0.110 seconds, 11.28 MB
Application afterRender: 0.133 seconds, 12.54 MB

Искористеност на меморија

13196480

17 запишани барања

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'meui5p6nh0ibkspqkt6fd3kpd4'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1511297990' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'meui5p6nh0ibkspqkt6fd3kpd4'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( 'meui5p6nh0ibkspqkt6fd3kpd4','1511298890','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 8. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 9. SHOW TABLES
 10. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 1
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_to != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_to <= '2017-11-21 21:14:50'
 11. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 0
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_from != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_from <= '2017-11-21 21:14:50'
 12. SELECT *
    FROM jos_autotweet_automator
    WHERE id = 'automator'
 13. INSERT INTO `jos_rokuserstats` ( `user_id`,`ip`,`session_id`,`page`,`referrer` )
    VALUES ( '0','54.198.134.32','meui5p6nh0ibkspqkt6fd3kpd4','/~ffrmorgm/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=43&Itemid=97','' )
 14. SHOW TABLES
 15. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 97)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 16. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 97 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 17. SHOW TABLES

0 legacy барања запишани

  Вчитани се јазичните податоци

  Непреведени знаци дијагностички

  Ништо

  Непреведени знаци дизајнерски

  Ништо