Федерација на фармерите на Република Македонија

 • Моја Земја март: ВИЛИЈАМОВКА ОД БОГДАНЦИ
 • Моја Земја март: КАЛЕМЕЊЕ НА КРАСТАВИЦИ
 • Моја Земја март: АРТИЧОКА - ЗЕЛЕНЧУК НА БОГОВИТЕ
 • Моја Земја март: ЈАГОДИ ВО БУРЕ
 • Моја Земја март: ИСХРАНА НА ТЕЛИЊА

Соопштенија

AddThis Social Bookmark Button
Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Автор
1 Оглас за ангажирање на лице во ФФРМ за развој на проекти и работа со членство во Полошкиот регион ФФРМ
2 ФФРМ по субвенционирана цена организира посета на Интернационалниот Земјоделски Саем во Нови Сад ФФРМ
3 Излезе мајскиот број на „Моја земја“ ФФРМ
4 Никола Стаменов, нов претседател на ФФРМ ФФРМ
5 Изборно собрание во ФФРМ ФФРМ
6 Прирачникот за млади фармери дел од дигиталната библиотека на ФФРМ ФФРМ
7 Излезе априлскиот број на „Моја земја“ ФФРМ
8 Тутунарите и откупувачите се договорија да се склучат договори со сите тутунари за реколта 2014 ФФРМ
9 ФФРМ има потреба од набавка на услуги за реализација на обуки ФФРМ
10 Излезе мартовскиот број на „Моја земја“ ФФРМ
11 Обраќање на Љубица Џониќ, координатор на Мрежата на жени фармери по повод 8-ми март ФФРМ
12 Андрија Секуловски, разрешен од функцијата претседател на ФФРМ ФФРМ
13 Влијанието на високите температури врз земјоделството во февруари ФФРМ
14 Нови канцеларии на ФФРМ во Битола и Св. Николе ФФРМ
15 ФФРМ издаде публикација „Рурална економија“ ФФРМ
16 Нов јавен повик за финансирање од ИПАРД програмата ФФРМ
17 Статистика: Благ пораст на површините под винова лоза ФФРМ
18 Кроењето на лозјето започнува ФФРМ
19 Брошура за активностите на ФФРМ ФФРМ
20 Минимални услови за регистрирање на традиционалните производители ФФРМ
21 Засилени контроли на пазарите за семе и саден материјал ФФРМ
22 Број 100 на „Моја земја“ ФФРМ
23 Снегот поволно влијае врз земјоделските посеви во Пелагонија ФФРМ
24 Обуки за правилно чување и одгледува на крави ФФРМ
25 Листата на посебни минимални услови за добра земјоделска пракса и заштита на животната средина ФФРМ
26 Аспекти кои треба да се исполнат за добивање на субвенции во 2014 ФФРМ
27 Стипендии за студии по земјоделство во Р. Унгарија ФФРМ
28 Јавен повик за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка и рурален развој 2013 за мерка 213 ФФРМ
29 Јавен увид во Годишната програма за продажба на земјоделско земјиште во државна сопственост за 2013 година ФФРМ
30 ФФРМ организира посета на земјоделски саем во Истанбул ФФРМ
31 Во јануари ќе биде објавен Јавен повик за доставување на барања за користење на финансиски средства од петтата компонента на ИПАРД ФФРМ
32 Презимувањето на есенските посеви отежнато поради временските услови ФФРМ
33 Поднесување на барање за паушално оданочување до 31 декември ФФРМ
34 Објавен јавен повик за закуп на земјоделско земјиште ФФРМ
35 Објавен Јавен повик за користење на средства од Програмата за рурален развој ФФРМ
36 Изградба на модерен систем за наводнување ФФРМ
37 Излезе новиот број на „Моја земја“ ФФРМ
38 Објавен оглас за државно земјоделско земјиште за подигање расадници ФФРМ
39 100 земјоделски компании од Југо – Источна Европа дел од Транснационалната база на податоци ФФРМ
40 ФФРМ има потреба од набавка на консултантски услуги зa мапирање на конкурентни традиционални производи за храна од пограничниот регион со Албанија во регионите Полог и Дибра ФФРМ
41 ФФРМ има потреба од набавка на консултантски услуги зa мапирање на конкурентни традиционални производи за храна од пограничниот регион со Албанија во регионите Елбасан и Пелагонија ФФРМ
42 Транснационална база на податоци презентирана на АГРО-СТАРТ конференцијата ФФРМ
43 Јавен повик за доставување на понуди за давање под закуп на земјоделското земјиште во државна сопственост ФФРМ
44 АГРО-СТАРТ конференција во Софија на 14 ноември ФФРМ
45 Српскиот пчелар Верољуб Умелиќ ќе одржи предавање во Виница ФФРМ
46 Ноември број на „Моја земја“ ФФРМ
47 ¼ милион преземања на документи од Дигитална библиотека на ФФРМ ФФРМ
48 Биди волонтер во ФФРМ ФФРМ
49 Ефективен пристап за промовирање и поддршка на претприемништвото во растителното и сточарското производство ФФРМ
50 На 15 ноември последен повик за закуп на земјоделско земјиште ФФРМ

Страница 1 од 5

Почеток
Пред
1

toka ime-09-2017-gusht-web

kalendar 2017 ffrm web

Најдобри во агрокомплексот

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Информации за профилот

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.98 MB
Application afterInitialise: 0.031 seconds, 8.43 MB
Application afterRoute: 0.044 seconds, 9.53 MB
Application afterDispatch: 0.056 seconds, 11.28 MB
Application afterRender: 0.121 seconds, 12.53 MB

Искористеност на меморија

13187944

17 запишани барања

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'rusv12onsps6p5n3tfl04mra50'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1513106202' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'rusv12onsps6p5n3tfl04mra50'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( 'rusv12onsps6p5n3tfl04mra50','1513107102','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 8. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 9. SHOW TABLES
 10. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 1
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_to != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_to <= '2017-12-12 19:31:43'
 11. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 0
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_from != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_from <= '2017-12-12 19:31:43'
 12. SELECT *
    FROM jos_autotweet_automator
    WHERE id = 'automator'
 13. INSERT INTO `jos_rokuserstats` ( `user_id`,`ip`,`session_id`,`page`,`referrer` )
    VALUES ( '0','107.20.120.65','rusv12onsps6p5n3tfl04mra50','/~ffrmorgm/index.php?option=com_content&view=category&id=43:soopstenija&layout=blog&Itemid=76&layout=default','' )
 14. SHOW TABLES
 15. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 76)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 16. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 76 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 17. SHOW TABLES

0 legacy барања запишани

  Вчитани се јазичните податоци

  Непреведени знаци дијагностички

  Ништо

  Непреведени знаци дизајнерски

  Ништо