Федерација на фармерите на Република Македонија

 • Моја Земја март: ВИЛИЈАМОВКА ОД БОГДАНЦИ
 • Моја Земја март: КАЛЕМЕЊЕ НА КРАСТАВИЦИ
 • Моја Земја март: АРТИЧОКА - ЗЕЛЕНЧУК НА БОГОВИТЕ
 • Моја Земја март: ЈАГОДИ ВО БУРЕ
 • Моја Земја март: ИСХРАНА НА ТЕЛИЊА

Управен Одбор на ФФРМ

Управниот одбор на Федерацијата на фармерите на РМ се состои од 7 членови, по еден од секој регион и по еден претставник од Мрежата на млади фармери и Мрежата на жени фармери.

Претседателот на Управниот одбор се бира меѓу членовите на Управниот одбор, од членовите на Управниот одбор и тој е правен застапник на ФФРМ.

Членовите имаат мандат од 2 години и имаат право на еден реизбор.

slika 740x495

Членови на Управниот одбор се:

 • Никола Стаменов, Претседател на Федерација на фармерите на РМ и член на УО на ФФРМ од струмичкиот регион
 • Мемет Синани, Потпретседател на Федерација на фармерите на РМ и член на УО на ФФРМ од тетовско-гостиварскиот регион
 • Љупче Станковски, Потпретседател на Федерација на фармерите на РМ и член на УО на ФФРМ од велешкиот регион
 • Стеванче Јорданоски, член на УО на ФФРМ од битолскиот регион
 • Глигорчо Димитриев, член на УО на ФФРМ од кочанскиот регион
 • Љубица Џониќ, член на УО на ФФРМ од Мрежата на жени – фармери
 • Тимо Крстев, член на УО на ФФРМ од Мрежата на млади – фармери

 

AddThis Social Bookmark Button

toka ime-09-2017-gusht-web

kalendar 2017 ffrm web

Најдобри во агрокомплексот

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Информации за профилот

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.98 MB
Application afterInitialise: 0.032 seconds, 8.43 MB
Application afterRoute: 0.046 seconds, 9.53 MB
Application afterDispatch: 0.082 seconds, 11.31 MB
Application afterRender: 0.143 seconds, 12.55 MB

Искористеност на меморија

13203440

17 запишани барања

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '1l451nusbjgqkhvf4nb149ttd7'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1511297910' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '1l451nusbjgqkhvf4nb149ttd7'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( '1l451nusbjgqkhvf4nb149ttd7','1511298810','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 8. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 9. SHOW TABLES
 10. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 1
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_to != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_to <= '2017-11-21 21:13:30'
 11. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 0
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_from != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_from <= '2017-11-21 21:13:30'
 12. SELECT *
    FROM jos_autotweet_automator
    WHERE id = 'automator'
 13. INSERT INTO `jos_rokuserstats` ( `user_id`,`ip`,`session_id`,`page`,`referrer` )
    VALUES ( '0','54.198.134.32','1l451nusbjgqkhvf4nb149ttd7','/~ffrmorgm/index.php?option=com_content&view=article&id=70&Itemid=69','' )
 14. SHOW TABLES
 15. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 69)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 16. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 69 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 17. SHOW TABLES

0 legacy барања запишани

  Вчитани се јазичните податоци

  Непреведени знаци дијагностички

  Ништо

  Непреведени знаци дизајнерски

  Ништо