Федерација на фармерите на Република Македонија

 • Моја Земја март: ВИЛИЈАМОВКА ОД БОГДАНЦИ
 • Моја Земја март: КАЛЕМЕЊЕ НА КРАСТАВИЦИ
 • Моја Земја март: АРТИЧОКА - ЗЕЛЕНЧУК НА БОГОВИТЕ
 • Моја Земја март: ЈАГОДИ ВО БУРЕ
 • Моја Земја март: ИСХРАНА НА ТЕЛИЊА

ФФРМ

 • Настани   ( 753 Артикли )
  AddThis Social Bookmark Button
 • Соопштенија   ( 207 Артикли )
  AddThis Social Bookmark Button
 • Информации од Брисел   ( 4 Артикли )
  AddThis Social Bookmark Button
 • ФФРМ во Медиуми   ( 29 Артикли )
  AddThis Social Bookmark Button
 • Ставови и барања   ( 52 Артикли )
  AddThis Social Bookmark Button
 • Традиционални рецепти   ( 1 Артикл )
  AddThis Social Bookmark Button

toka ime-09-2017-gusht-web

kalendar 2017 ffrm web

Најдобри во агрокомплексот

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Информации за профилот

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.98 MB
Application afterInitialise: 0.030 seconds, 8.43 MB
Application afterRoute: 0.042 seconds, 9.53 MB
Application afterDispatch: 0.101 seconds, 11.23 MB
Application afterRender: 0.161 seconds, 12.44 MB

Искористеност на меморија

13089056

17 запишани барања

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '591tg18tip2lisv8u9dgj6dko2'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1510992831' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '591tg18tip2lisv8u9dgj6dko2'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( '591tg18tip2lisv8u9dgj6dko2','1510993731','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 8. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 9. SHOW TABLES
 10. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 1
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_to != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_to <= '2017-11-18 08:28:51'
 11. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 0
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_from != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_from <= '2017-11-18 08:28:51'
 12. SELECT *
    FROM jos_autotweet_automator
    WHERE id = 'automator'
 13. INSERT INTO `jos_rokuserstats` ( `user_id`,`ip`,`session_id`,`page`,`referrer` )
    VALUES ( '0','54.80.157.133','591tg18tip2lisv8u9dgj6dko2','/index.php?option=com_content&view=section&id=6&Itemid=95','' )
 14. SHOW TABLES
 15. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 95)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 16. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 95 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 17. SHOW TABLES

0 legacy барања запишани

  Вчитани се јазичните податоци

  Непреведени знаци дијагностички

  Ништо

  Непреведени знаци дизајнерски

  Ништо