Федерација на фармерите на Република Македонија

 • Моја Земја март: ВИЛИЈАМОВКА ОД БОГДАНЦИ
 • Моја Земја март: КАЛЕМЕЊЕ НА КРАСТАВИЦИ
 • Моја Земја март: АРТИЧОКА - ЗЕЛЕНЧУК НА БОГОВИТЕ
 • Моја Земја март: ЈАГОДИ ВО БУРЕ
 • Моја Земја март: ИСХРАНА НА ТЕЛИЊА

ФФРМ во Медиуми

nikola stamenov

Федерацијата на фармерите на РМ посебно внимание ќе посвети на договорно производство и ќе се работи тимски со излегување на терен и директен контакт со земјоделците. Ова го истакна Никола Стаменов, п [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
memet sinani

„Финансиската поддршка посебно Програмата за рурален развој овозможи земјоделците да стигнат до нова и современа земјоделска механизација . На ваков н [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
vase sitel

„Секоја област на дејствување бара едукација и токму тоа е потребно и во земјоделството. Без обуки, семинари,саеми нема да имаме успех и ефект. Ние зе [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
dzonic

Љубица Џониќ, кординатор на жените- фармери во ФФРМ гостуваше во попладневната емисија „Ова е Македонија", која се емитува на МТВ и каде што се разгов [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
dijana sitel

Дијана Стоичовска, член на УО на ФФРМ од Мрежата на млади фармери гостуваше во утринската програма „Ја сакам Македонија" на Сител телевизија, каде што [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
dobar vocar

Активностите како и целокупната работа на Федерацијата на фармерите на РМ се презентирани на една од најпосетуваните веб страни во Хрватска и Балканот [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
ljupco stankovski

Љупче Станковски, член на УО на ФФРМ гостуваше во земјоделската емисија „Добра земја", која се емитува на МТВ. Тој го објасни својот начин на пчеларењ [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
ljubica intervju

„Стереотипите се надминуваат во руралните средини, односно се повеќе мажи водењето на семејниот бизнис и го отстапуваат на жената. Од искуство можам д [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
pere krstev int

Здружувањето е неопходно за развој на земјоделството, бидејќи ако настапуваш индивидуално не може ништо да се постигне, вели Пере Крстев, член на УО н [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
andrija mtv

Андрија Секуловски, претседател на ФФРМ гостуваше во економскта емисија на МТВ „Бизнис 365", каде што се разговараше за ИПАРД програмата.

Секуловски [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
Header invitation IPA v2


Едукацијата, економско јакнење на локалното население кое живее во Полог, Пелагонија, Елбасан и Дибра, голем број на обуки кои ќе се спроведуваат во р [ … ]

AddThis Social Bookmark Button

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 3

Почеток
Пред
1

toka ime-09-2017-gusht-web

kalendar 2017 ffrm web

Најдобри во агрокомплексот

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Информации за профилот

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.98 MB
Application afterInitialise: 0.040 seconds, 8.43 MB
Application afterRoute: 0.062 seconds, 9.53 MB
Application afterDispatch: 0.100 seconds, 11.28 MB
Application afterRender: 0.125 seconds, 12.52 MB

Искористеност на меморија

13172704

17 запишани барања

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '8fnehcpclpr1j5afpro8qp9b21'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1510992823' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '8fnehcpclpr1j5afpro8qp9b21'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( '8fnehcpclpr1j5afpro8qp9b21','1510993723','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 8. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 9. SHOW TABLES
 10. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 1
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_to != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_to <= '2017-11-18 08:28:43'
 11. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 0
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_from != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_from <= '2017-11-18 08:28:43'
 12. SELECT *
    FROM jos_autotweet_automator
    WHERE id = 'automator'
 13. INSERT INTO `jos_rokuserstats` ( `user_id`,`ip`,`session_id`,`page`,`referrer` )
    VALUES ( '0','54.80.157.133','8fnehcpclpr1j5afpro8qp9b21','/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=47&Itemid=100','' )
 14. SHOW TABLES
 15. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 100)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 16. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 100 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 17. SHOW TABLES

0 legacy барања запишани

  Вчитани се јазичните податоци

  Непреведени знаци дијагностички

  Ништо

  Непреведени знаци дизајнерски

  Ништо