Федерација на фармерите на Република Македонија

 • Моја Земја март: ВИЛИЈАМОВКА ОД БОГДАНЦИ
 • Моја Земја март: КАЛЕМЕЊЕ НА КРАСТАВИЦИ
 • Моја Земја март: АРТИЧОКА - ЗЕЛЕНЧУК НА БОГОВИТЕ
 • Моја Земја март: ЈАГОДИ ВО БУРЕ
 • Моја Земја март: ИСХРАНА НА ТЕЛИЊА

Ставови и барања

pres- uo

Договорното производство, организираниот пласман, соработката со државните институции, банките и осигурителните компании се приоритети на кои ќе работи во наредниот период Федерацијата на фармерите на [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
kreditiranje_preporaki

На конференција ,,Кредитирање во земјоделството - состојби и перспективи" која беше организирана од страна на Федерацијата на фармери на Република Мак [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерацијата на фармерите на РМ го поздравува чекорот на Владата за започнувањето на исплатата на субвенциите за 2012 за растително и сточарско произв [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерацијата на фармерите на Република Македонија во вој период постојано ја пратеше ситуацијата со поплавите кои го зафатија струмичкиот регион. Фед [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
slika_mzsv

Претставници од Федерацијата на фармерите на РМ присуствуваа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство каде што се одржа состано [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Како Федерација на фармерите на Република Македонија во насока на објективно информирање на јавноста и нашите членови, а по повод вчерашните изјави од [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерацијата на фармерите на РМ ја поздравува одлуката на Владата со која го прифати Барањето на ФФРМ за продолжување на рокот за легализација на тра [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерација на фармерите на РМ ги поздравува пакет мерките на Владата за помош и поддршка на земјоделците оштетени од поплавите. ФФРМ изразува задоволс [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Претставници од Федерацијата на фармерите на РМ присуствуваше на средба со заменик министерот за земјоделство, Зоран Коњановски каде што се разговараш [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logoffrm

Федерација на фармерите на РМ повикува на смирување на тензиите пред Собранието бидејќи на ваков начин се прави штета на целокупниот развој на држават [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
jabolka

Федерацијата на фармерите на РМ побара од Министерството за земјоделство да се пролонгира рокот за аплицирање за мерката 1.9 Дополнителни директни пла [ … ]

AddThis Social Bookmark Button

Страница 1 од 5

Почеток
Пред
1

toka ime-09-2017-gusht-web

kalendar 2017 ffrm web

Најдобри во агрокомплексот

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Информации за профилот

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.98 MB
Application afterInitialise: 0.043 seconds, 8.43 MB
Application afterRoute: 0.057 seconds, 9.53 MB
Application afterDispatch: 0.191 seconds, 13.41 MB
Application afterRender: 0.257 seconds, 14.49 MB

Искористеност на меморија

15234576

20 запишани барања

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '5kojroomn6ngig2a6m7m04unv0'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1510992679' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '5kojroomn6ngig2a6m7m04unv0'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( '5kojroomn6ngig2a6m7m04unv0','1510993579','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 8. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 9. SHOW TABLES
 10. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 1
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_to != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_to <= '2017-11-18 08:26:19'
 11. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 0
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_from != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_from <= '2017-11-18 08:26:19'
 12. SELECT *
    FROM jos_autotweet_automator
    WHERE id = 'automator'
 13. INSERT INTO `jos_rokuserstats` ( `user_id`,`ip`,`session_id`,`page`,`referrer` )
    VALUES ( '0','54.80.157.133','5kojroomn6ngig2a6m7m04unv0','/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=46&Itemid=98','' )
 14. SHOW TABLES
 15. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 98)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 16. SELECT c.*, s.id AS sectionid, s.title AS sectiontitle, CASE WHEN CHAR_LENGTH(c.alias) THEN CONCAT_WS(":", c.id, c.alias) ELSE c.id END AS slug
    FROM jos_categories AS c
    INNER JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = c.SECTION
    WHERE c.id = 46
    LIMIT 0, 1
 17. SELECT cc.title AS category, a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.attribs, a.hits, a.images, a.urls, a.ordering, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email
    FROM jos_content AS a
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON a.catid = cc.id
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.catid = 46
    AND a.state = 1
    AND ( publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR publish_up <= '2017-11-18 08:26:20' )
    AND ( publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR publish_down >= '2017-11-18 08:26:20' )
    ORDER BY  a.created DESC,  a.created DESC
    LIMIT 0, 11
 18. SELECT cc.title AS category, a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.attribs, a.hits, a.images, a.urls, a.ordering, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email
    FROM jos_content AS a
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON a.catid = cc.id
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.catid = 46
    AND a.state = 1
    AND ( publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR publish_up <= '2017-11-18 08:26:20' )
    AND ( publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR publish_down >= '2017-11-18 08:26:20' )
    ORDER BY  a.created DESC,  a.created DESC
 19. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 98 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 20. SHOW TABLES

0 legacy барања запишани

  Вчитани се јазичните податоци

  Непреведени знаци дијагностички

  Ништо

  Непреведени знаци дизајнерски

  Ништо