Федерација на фармерите на Република Македонија

 • Моја Земја март: ВИЛИЈАМОВКА ОД БОГДАНЦИ
 • Моја Земја март: КАЛЕМЕЊЕ НА КРАСТАВИЦИ
 • Моја Земја март: АРТИЧОКА - ЗЕЛЕНЧУК НА БОГОВИТЕ
 • Моја Земја март: ЈАГОДИ ВО БУРЕ
 • Моја Земја март: ИСХРАНА НА ТЕЛИЊА

Настани

ffrm slika

Федерацијата на фармерите на РМ на 15 ноември одбележува  Јубилеј-15 години од своето постоење .Кавадарци е родното место на организацијата, каде што се одржа и првото конститутивно собрание во ј [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
ffrm slika

Федерацијата на фармерите на РМ на 15 ноември одбележува  Јубилеј-15 години од своето постоење .Кавадарци е родното место на организацијата, каде [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
tekst za konsolidacija

На 9 ноември (четврток) во Струмица (Дом на арм), со почеток во 12.30 часот ќе се одржи третата работилницаза подигнување на јавната свест за консолид [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
Rabotilnica Gostivar

Во Гостивар се одржа првата од предвидените четири регионални работилници за подигнување на јавната свест за консолидација на земјоделско земјиште што [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
mars zeni

Федерацијата на фармерите на РМ и Мрежата за рурален развој на РМ по дессети пат со марш и хуманитарна прослава го одбележат 15 октомври -Меѓународнио [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
fevruari

Федерацијата на фармерите на РМ им го честита 15 октомври – Меѓународен ден на руралната жена  на сите жени од руралните средини во државата. Пор [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
nacionalna konvencija

Претставници од Федерацијата на фармерите на РМ присуствуваа на Пленарната конференција со која се одбележува отпочнувањето на Националната конвенција [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
logo ffrm

Федерацијата на фармерите на Република Македонија преку својот секторски систем за лобирање и координативното тело во изминатиот период ги разгледува [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
ohrid

Федерација на фармерите на РМ изразува благодарност до професорите Емељ Туна и Јован Аждерски, како и Билјана Петровска - Митревска, вработена во ФФРМ [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
resen ruralna zena

Федерацијата на фармерите на РМ и Мрежата за рурален развој на РМ со марш и хуманитарна прослава  ќе го одбележат 15 октомври -Меѓународниот ден [ … ]

AddThis Social Bookmark Button
20171009 105934

Младите – фармери членови на ФФРМ во понеделникот (09.10.2017) одржа состанок на мрежата на млади фармери на ФФРМ. На состанокот беше истакната потреб [ … ]

AddThis Social Bookmark Button

Страница 1 од 69

Почеток
Пред
1

toka ime-09-2017-gusht-web

kalendar 2017 ffrm web

Најдобри во агрокомплексот

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Информации за профилот

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.98 MB
Application afterInitialise: 0.038 seconds, 8.43 MB
Application afterRoute: 0.050 seconds, 9.53 MB
Application afterDispatch: 0.158 seconds, 13.42 MB
Application afterRender: 0.218 seconds, 14.65 MB

Искористеност на меморија

15410792

31 запишани барања

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'tfuukgma379ds99qro6st7qo21'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1510992959' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'tfuukgma379ds99qro6st7qo21'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( 'tfuukgma379ds99qro6st7qo21','1510993859','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 8. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 9. SHOW TABLES
 10. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 1
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_to != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_to <= '2017-11-18 08:30:59'
 11. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 0
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_from != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_from <= '2017-11-18 08:30:59'
 12. SELECT *
    FROM jos_autotweet_automator
    WHERE id = 'automator'
 13. INSERT INTO `jos_rokuserstats` ( `user_id`,`ip`,`session_id`,`page`,`referrer` )
    VALUES ( '0','54.80.157.133','tfuukgma379ds99qro6st7qo21','/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=41&Itemid=96','' )
 14. SHOW TABLES
 15. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 96)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 16. SELECT c.*, s.id AS sectionid, s.title AS sectiontitle, CASE WHEN CHAR_LENGTH(c.alias) THEN CONCAT_WS(":", c.id, c.alias) ELSE c.id END AS slug
    FROM jos_categories AS c
    INNER JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = c.SECTION
    WHERE c.id = 41
    LIMIT 0, 1
 17. SELECT cc.title AS category, a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.attribs, a.hits, a.images, a.urls, a.ordering, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email
    FROM jos_content AS a
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON a.catid = cc.id
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.catid = 41
    AND a.state = 1
    AND ( publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR publish_up <= '2017-11-18 08:30:59' )
    AND ( publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR publish_down >= '2017-11-18 08:30:59' )
    ORDER BY  a.created DESC,  a.created DESC
    LIMIT 0, 11
 18. SELECT cc.title AS category, a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.attribs, a.hits, a.images, a.urls, a.ordering, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email
    FROM jos_content AS a
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON a.catid = cc.id
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.catid = 41
    AND a.state = 1
    AND ( publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR publish_up <= '2017-11-18 08:30:59' )
    AND ( publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR publish_down >= '2017-11-18 08:30:59' )
    ORDER BY  a.created DESC,  a.created DESC
 19. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 96 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 20. SELECT *
    FROM jos_banner
    WHERE showBanner = 1
    AND (imptotal = 0 OR impmade < imptotal)
    AND cid = 2
    AND catid = 13
    ORDER BY sticky DESC, ordering
    LIMIT 0, 30
 21. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 17
 22. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 40
 23. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 42
 24. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 43
 25. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 45
 26. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 41
 27. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 11
 28. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 19
 29. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 26
 30. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 16
 31. SHOW TABLES

0 legacy барања запишани

  Вчитани се јазичните податоци

  Непреведени знаци дијагностички

  Ништо

  Непреведени знаци дизајнерски

  Ништо