Федерација на фармерите на Република Македонија

 • Моја Земја март: ВИЛИЈАМОВКА ОД БОГДАНЦИ
 • Моја Земја март: КАЛЕМЕЊЕ НА КРАСТАВИЦИ
 • Моја Земја март: АРТИЧОКА - ЗЕЛЕНЧУК НА БОГОВИТЕ
 • Моја Земја март: ЈАГОДИ ВО БУРЕ
 • Моја Земја март: ИСХРАНА НА ТЕЛИЊА

Извршна и регионални канцеларии на ФФРМ

ФФРМ има една главна и четири регионални канцеларии. Регионалните канцеларии на ФФРМ во  Прилеп, Гостивар, Струмица и Штип имаат за задача да ги подржуваат активностите на здруженијата членови. Тие работат  на зголемување на соработката помеѓу членовите во регионот, преставувајќи најблизок контакт со индивидуалните фармери. Освен тоа нивна цел е да ги промовираат интересите и правата на земјоделците.

Главна Канцеларија

glavna  Адреса: ул „Христо Смирненски“ бр 15, 1000 Скопје

Тел/факс: 389-02-3099-042

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

веб страна: www.ffrm.org.mk 

 РЦ Прилеп

prilep

ул. Генерал Васко Карангелевски 1/1
Зграда Македонија 2
Прилеп

Тел: 076377403

 РЦ Гостивар

gostivar

ул. „Браќа Гиноски" бб
3-влез (дел за невладини организации)
2-ри кат, канцеларија бр.7
Гостивар

Тел: 076-377404

РЦ Штип

stip

ул. Железничка 7а
Штип

Тел: 076377406

 РЦ Струмица

strumica1

 ул. Васил Сурчев бр.17 (наспроти ТЦ Глобал)
Струмица

Тел: 076-377402

AddThis Social Bookmark Button

toka ime-09-2017-gusht-web

kalendar 2017 ffrm web

Најдобри во агрокомплексот

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Информации за профилот

Application afterLoad: 0.000 seconds, 0.98 MB
Application afterInitialise: 0.034 seconds, 8.43 MB
Application afterRoute: 0.047 seconds, 9.53 MB
Application afterDispatch: 0.078 seconds, 11.31 MB
Application afterRender: 0.142 seconds, 12.69 MB

Искористеност на меморија

13348648

28 запишани барања

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '1f4kqicns5cu2k4o20rptme6c7'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1510992779' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '1f4kqicns5cu2k4o20rptme6c7'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( '1f4kqicns5cu2k4o20rptme6c7','1510993679','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 8. SELECT name,player_id,ripper_id,postreplace
    FROM jos_avr_tags
 9. SHOW TABLES
 10. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 1
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_to != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_to <= '2017-11-18 08:27:59'
 11. SELECT file_id
    FROM jos_jdownloads_files
    WHERE published = 0
    AND use_timeframe = 1
    AND publish_from != '0000-00-00 00:00:00'
    AND publish_from <= '2017-11-18 08:27:59'
 12. SELECT *
    FROM jos_autotweet_automator
    WHERE id = 'automator'
 13. INSERT INTO `jos_rokuserstats` ( `user_id`,`ip`,`session_id`,`page`,`referrer` )
    VALUES ( '0','54.80.157.133','1f4kqicns5cu2k4o20rptme6c7','/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=80','' )
 14. SHOW TABLES
 15. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 80)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 16. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 80 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 17. SELECT *
    FROM jos_banner
    WHERE showBanner = 1
    AND (imptotal = 0 OR impmade < imptotal)
    AND cid = 2
    AND catid = 13
    ORDER BY sticky DESC, ordering
    LIMIT 0, 30
 18. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 17
 19. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 40
 20. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 42
 21. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 43
 22. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 45
 23. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 41
 24. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 11
 25. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 19
 26. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 26
 27. UPDATE jos_banner
    SET impmade = impmade + 1
    WHERE bid = 16
 28. SHOW TABLES

0 legacy барања запишани

  Вчитани се јазичните податоци

  Непреведени знаци дијагностички

  Ништо

  Непреведени знаци дизајнерски

  Ништо